Blog

 Vermiste trouwring teruggevonden om wortel


Image

Een Zweedse vrouw heeft haar zestien jaar vermiste trouwring teruggevonden bij het oogsten van haar wortels. De wortel was door de ring heen gegroeid.

Lena Pahlsson had de zoektocht van haar witgouden ring, bedekt met zeven diamanten, allang opgegeven. In 1995 had ze in keuken de ring even weggelegd, om er vervolgens achter te komen dat ie verdwenen was.

Jarenlang is ernaar gezocht. Zelfs de keukenvloer was opengebroken, maar het mocht niet baten: de ring was onvindbaar.

De Daily Mail meldt dat de man van Pahlsson tegenover een lokale krant vertelt hoe de ring alsnog terecht is gekomen. "Onze dochter was thuis toen ze opeens een luide schreeuw vanuit de tuin hoorde. Het bleek dus dat mijn vrouw haar ring tussen de wortels (foto) had gevonden. Erg wonderbaarlijk!"

Ondanks dat het gezin voor een raadsel staat hoe de ring om een wortel in de grond terecht kan komen, is er wel een vermoeden. "De ring is waarschijnlijk in het afvoerputje van het aanrecht gevallen en zo in de mest gekomen, wat vervolgens is uitgestrooid over het land."

Gratis 1,25 ontvangen
Word gratis lid van MoneyMiljonair en ontvang 1,25 aanmeldbonus!
MoneyMiljonair.nl
 
Online Verhalen Forum
Het grootse en gezelligste Online Verhalen forum van nederland. Ben je een schrijver of wil je hulp en recenties? Kom dan naar OV...
onlineverhalen.nl
 
Modelspoorbaan Sebville
Een Fleischmann Profirail modelspoorbaan op zolder met meer dan 40 meter rails. Volg hier de vorderingen.
webseb.nl/modelspoor
 
Wereldreis Nieuw Zeeland
Van Amsterdam via Los Angeles naar Nieuw Zeeland en Australi?. En terug over Hong Kong. Een wereldreis in 7 weken. Lees het verslag en bekijk de foto's
sebastiaanblom.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2020