Blog

 Multimiljonair adopteert zijn vriendin


Image

Een Amerikaanse multimiljonair heeft van zijn vriendin een dochter gemaakt. De 48-jarige man heeft de 42-jarige vrouw geadopteerd.

Multimiljonair John Goodman is verwikkeld in een rechtszaak en zou hiermee zijn vermogen willen beschermen, meldde ABC News donderdag. De adoptie kwam kort geleden aan het licht door rechtbankstukken, maar was in oktober 2011 al officieel gemaakt.

In 2010 heeft Goodman een 23-jarige man aangereden na het negeren van een rood stoplicht. De bestuurder belandde in het water en verdronk. Goodman had zelf te veel gedronken.

Goodman riskeert nu een gevangenisstraf van dertig jaar en een forse geldboete. De rechter heeft ook bepaald dat het fonds dat bestemd is voor zijn kinderen buiten de rechtszaak blijft.

Nu zijn vriendin Heather Hutchins zijn dochter is, kan ze bij een derde deel van dat geld (ruim 400 miljoen dollar) en blijft een groot deel van het vermogen van Goodman gewaarborgd.

De multimiljonair heeft zelf al twee kinderen, maar die zijn nog geen 35 jaar en dat is de leeftijd dat ze pas bij het geld mogen komen. De kersverse dochter van Goodman heeft die leeftijd al overschreden en kan dus de vele miljoenen alvast op haar rekening zetten.

De rechter in de zaak vindt de actie van Goodman 'tegen het onrealistische van het juridisch systeem aanliggen' en wil laten onderzoeken of de adoptie een schijnvertoning is. De advocaat van Goodman benadrukt dat er niks illegaals aan is.

Bron: Nu.nl

Modelspoorbaan Sebville
Een Fleischmann Profirail modelspoorbaan op zolder met meer dan 40 meter rails. Volg hier de vorderingen.
webseb.nl/modelspoor
 
Verdien geld met het lezen van e-mails
Verdien geld met het lezen van e-mails, invullen van enquêtes, kopen bij webshops en meer!
moneymiljonair.nl
 
Sebastiaan en Ilse
De persoonlijke pagina van het huwelijk en nieuwbouwhuis van Sebastiaan en Ilse.
SebastiaanenIlse.nl
 
Gratis € 1,25 ontvangen
Word gratis lid van MoneyMiljonair en ontvang € 1,25 aanmeldbonus!
MoneyMiljonair.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021